• vr29mei 2015
  0COMMENTS
 • Druk, druk, druk

  Het is alweer veel te lang geleden dat ik mijn laatste blog hier heb gepost. Het is namelijk best wel druk geweest. Sinds mijn laatste post ben ik veel aan het werken geweest en is het combineren van thuis en werken soms best wel een uitdaging. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook belangrijk dat als ik thuis ben mijn kindjes, man en hond ook de aandacht krijgen die ze verdienen.

  Even een update over de afgelopen twee weken:

  Mamma 50
  Afgelopen woensdag is mijn moeder 50 geworden! Dit hebben we samen met familie en vrienden afgelopen weekend gevierd. Na een ochtend werken zijn we zaterdagmiddag naar Bedum vertrokken. Altijd wel een eindje rijden vanaf Veldhoven (gemiddeld 2,5 uur!), maar met twee slapende jongens op de achterbank prima te doen. Toen we bij mijn ouders thuis aan kwamen waren daar ook mijn opa, oma en tante. Zij hadden Luuk nog niet gezien, behalve op foto’s natuurlijk. Toch wel bijzonder om mijn opa en oma met ons kleine mannetje in hun armen te zien! Zondag zijn we onder andere naar het stadspark in Groningen geweest. Vroeger ben ik hier als kind ook vaak geweest en nu rende Ruben er vrolijk rond tussen de dieren en de speeltoestellen! Tweede pinksterdag hebben we samen mamma’s verjaardag gevierd. Op een gehuurde locatie hebben we gezellig wat gedronken en een BBQ gehad. Daar was ook mijn andere oma die Luuk ook voor het eerst ontmoette. Al met al dus een leuk weekend!

  DSC_0588

  Luuk consultatiebureau
  Afgelopen woensdag, Luuk was toen alweer 3 maanden en 1 dag oud, ben ik met hem naar het consultatiebureau geweest. 6000 gram en 64 cm lang alweer, wat gaat het snel! Verder is hij door de arts weer helemaal goedgekeurd en heeft hij weer een prikje gehad. Dit laatste vond hij net als de vorige keer niet zo leuk. Maar dezelfde avond waren de meeste klachten gelukkig alweer voorbij.

  Producttest MAM flesjes
  Zoals beloofd nog een vervolg op de producttest van de MAM flesjes. Na mijn mailtje over de grootte van de flesjes kreeg ik de volgende dag reactie van mamaenzo. Zij vertelde dat in overleg met MAM besloten is de grotere flesjes te sturen, omdat veel kindjes al meer dan 130 ml kregen (de hoeveelheid die in het kleine flesje gaat. Klinkt ook wel logisch natuurlijk. Luuk krijgt inmiddels ook al flesjes afgekolfde melk van 150 ml. Over de flesjes zelf; erg fijn! Zo vaak heb ik natuurlijk geen flesjes gegeven, maar ik vind er veel pluspunten aan zitten. Het anti-koliek systeem, de zelf sterilisatie mogelijkheid, ligt fijn in de hand, fijne speen, leuk design en zo denkt Luuk er volgens mij ook over! Het enige wat ik tot nu toe heb ontdekt is dat het moeilijk af te lezen is hoeveel ml er over blijft als hij zijn flesje niet helemaal leeg drinkt. Binnenkort zal ik vast ook een review op mamaenzo zelf plaatsen.

  Laatste werkdag ZuidZorg
  Gisteren was het dan zo ver, na ruim 3 jaar mijn laatste werkdag bij ZuidZorg. Toch wel een dubbel gevoel. Woensdag tijdens het teamuitje heb ik al een leuke bos bloemen en een cadeaubon van mijn collega’s gekregen. ‘S avonds heb ik zelf nog mijn afscheidscadeautje in elkaar zitten knutselen. Het idee had ik op internet voorbij zien komen, via pinterest! Hieronder een foto van het resultaat.

  IMG_4853

  Mijn laatste werkdag was er eigenlijk een net als alle anderen. Maar toch ook wel een beetje dubbel. Spijt? Zeker niet! Maar ik ga mijn collega’s wel missen. En natuurlijk verwacht ik dat ik op mijn nieuwe werk minstens zulke leuke collega’s krijg!

  Vanavond en morgen weer werken en zondag naar de open dag van de DAF in Eindhoven, dus weer leuke drukke dagen voor de boeg. Tot blogs!

  Liefs, Lilly❤

Be in the Know.

Be the first to subscribe to our newsletter and
receive our latest news!

Your information will never be shared or sold to a 3rd party and you can unsubscribe at any time.