• ma01juni 2015
  0COMMENTS
 • Een nieuwe maand

  large

  In de eerste week van de metereologische zomer zijn de vooruitzichten voor het weer in elk geval goed! De tweede helft van deze week belooft het eindelijk wat warmer te worden, ik kan niet wachten! Lekker met de jongens er op uit, spelen in de tuin, eindelijk die zomerse outfits uit de kast..!

  Deze maand beginnen we thuis met een experiment, bewuster omgaan met onze uitgaven en daardoor proberen te besparen. Een huishoudboekje, een weekbudget en de reclamefolders liggen al klaar. Niet dat we nu zo ruig met ons geld om gaan en ook hebben we geen van beide een gat in ons hand. Maar omdat Ronald sinds kort nu echt voor zichzelf is begonnen en dus geen vast inkomen meer heeft willen we kijken waar we op kunnen besparen. Een leuke uitdaging! Ik heb al verschillende dingen bedacht om bewuster inkopen te doen, extra inkomen te krijgen of te besparen op dingen. Hieronder een kort lijstje met een aantal speerpunten en doelen voor de komende maand . Over een maand wil ik deze punten nog eens bekijken en zien of ik ze gehaald heb! Hier komen ze:

  1. Een weekbudget van 100 euro per week (tanken en vaste lasten uitgezonderd)
  2. Een standaard basis boodschappenlijst en uitzoeken waar deze boodschappen het goedkoopst zijn en/of in de aanbieding zijn
  3. Een weekplanning maken voor de avondmaaltijden en eens per week hier boodschappen voor doen (het planbord moet Ronald ophangen!ツ)

  De koelkast is al aardig leeg, de weekboodschappen nog niet gedaan, de eerste dag van de week en maand, dus ik zeg.. aan de slag!

  Heb je nog leuke bespaartips? Of wat doe jij als je creatief moet/ wilt zijn met een (laag) budget?

  Liefs, Lilly❤

Be in the Know.

Be the first to subscribe to our newsletter and
receive our latest news!

Your information will never be shared or sold to a 3rd party and you can unsubscribe at any time.