• ma11mei 2015
  0COMMENTS
 • Unboxing MAM anti-colic fles via testpanel MamaEnzo.nl

  Vorig jaar heb ik voor TRND ooit meegedaan aan een producttest. Met Ruben die toen net 4 maanden oud was heb ik meegedaan aan de producttest van Olvarit & Friends. Ik vond dit zo leuk om te doen dat ik heb gekeken naar websites om vaker mijn mening te geven en producten te testen. En met resultaat!

  Twee weken geleden kreeg ik een mailtje van mamaenzo.nl met de mededeling dat ik was uitgekozen om flesjes te testen van MAM, waarvoor ik me eerder had aangemeld, te testen. Hoe gaaf is dat! Ik heb al verschillende keren gelezen dat moeders die flesjes van dit merk gebruiken erg tevreden zijn. Normaal gesproken geef ik borstvoeding, maar nu Luuk morgen voor het eerst weer naar (gastouder) oma gaat, zal hij toch uit flesjes moeten drinken.

  Vandaag kwam dan de pakketbezorger met het pakketje van MAM. Ik herkende het meteen door de tape die om het doosje zat. Natuurlijk snel uitgepakt en in de doos zat het volgende:
  > 4x anti-colic flesjes 260 ml van MAM (2 blauwe, een roze en een groene)
  > een Duits introductie-/ welkomswoordje van MAM

  Wat me meteen op viel was de grootte van de flesjes. 260 ml in plaats van de 130 ml zoals door mamaenzo.nl was verteld. En dat niet alleen, het stond ook nog eens op het bijgeleverde briefje. Voordat ik dus verder de flesjes heb geopend, eerst maar even een mailtje naar mamaenzo.nl gestuurd ter controle. Wordt vervolgd dus..!

  IMG_4124IMG_4125IMG_4126  IMG_4127

  Liefs, Lilly❤

Be in the Know.

Be the first to subscribe to our newsletter and
receive our latest news!

Your information will never be shared or sold to a 3rd party and you can unsubscribe at any time.